Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Inditex vine cu BERSHKA în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea

Marele brand internațional BERSHKA își face intrarea pe piața vâlceană. În curând, în Shopping City Mall se va deschide cel mai nou magazin Bershka.

Inditex, reprezentată de 8 branduri renumite: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe, care are peste 7.000 de magazine, în peste 91 de locații, angajează pentru noul magazin din Shopping City Mall manageri şi sales assistant. „Bershka angajează Manager și Sales Assistant pentru magazinul care se va deschide în Shopping City Râmnicu Vâlcea! Trimite-ne CV-ul tău la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.! Te așteptăm să lucrezi în echipa noastră!” este anunţul de angajare al celor de la Inditex Bershka.

Bershka a apărut în 1998 ca o nouă marcă a Grupului Inditex, cu un concept nou, care se adresează tinerilor interesați de cele mai recente tendințe în modă. În prezent, reprezintă un lanț cu mai bine de 910 magazine, în peste 64 de țări, cu vânzări care reprezintă 10% din profitul total al grupului de care aparține. Magazinele Bershka se întind pe o suprafață de peste 338.000 de metri pătrați. Activitatea firmei cuprinde design, producție, distribuție și vânzare de articole de modă. Pentru a putea oferi mereu în magazinele sale ultimele tendințe, Bershka folosește un model de afacere flexibil adaptându-se la orice noutate apărută pe parcursul unui sezon prin introducerea de produse noi în magazine, în cel mai scurt timp posibil.

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella