POLIȚIA VÂLCEA angajează

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu-Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, organizează examen/concurs pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a unui post vacant de execuție, de personal contractual, la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă - Poliţia Municipiului Rm.Valcea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

De asemenea, este scos la concurs un post vacant de execuție, de personal contractual, respectiv muncitor calificat, la Serviciul Logistic - Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imoboliar (Popota), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Concursurile/examenele se vor desfăşura la sediul instituţiei şi vor consta în susţinerea următoarelor probe:
1. Proba practică – 02.03.2018;
2. Proba interviu – 07.03.2018.

Condițiile de participare le puteți găsi pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, la secțiunea carieră .

Înscrierea candidaţilor la concurs/examen se face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, situat în mun. Rm. Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 95, jud. Vâlcea, Serviciul Resurse Umane, în perioada 11 ianuarie-26.ianuarie a.c. ora 14:00, în zilele lucrătoare.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, telefon 0250/703.112, interior 20112.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...