Hoți de biciclete prinși de polițiștii vâlceni

Polițiștii Postului de poliție Ștefănești au reușit identificarea unor persoane bănuite că ar fi sustras, în noaptea de 7/8 ianuarie, două biciclete, de pe raza comunei.

Marți, 9 ianuarie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, persoane necunoscute, în noaptea de 7/8 ianuarie au sustras din Ștefănești, din locuințele persoanelor vătămate, două biciclete, cauzând un prejudiciu de peste 700 de lei.

Persoanele bănuite, trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 37 de ani, au pătruns în cele două gospodării și ar fi sustras bunurile, în prezent recuperate și restituite proprietarilor.

În cauză s-a intocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările continuă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...