Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CONTRABANDĂ. Vâlcean prins în Argeș cu 50.000 țigarete

În seara zilei de 8 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care transporta peste 50.000 de ţigarete a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Conform aceleiaşi surse, asupra bărbatului din Vâlcea a fost găsită şi suma de 1750 de lei, despre care există indicii că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni. Cercetările în acest caz au fost preluate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Ţigările şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat. Vâlceanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella