Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Un fost SRI-ist vrea să conducă Poliţia Locală din RÂMNICU VÂLCEA! Postul de director, scos la concurs din nou

Un fost SRI-ist vrea să conducă Poliţia Locală din RÂMNICU VÂLCEA! Postul de director, scos la concurs din nou foto arhiva
După demisia lui Rândunel Bădescu, postul de director executiv al Poliţiei Locale a Municipiului Râmnicu Vâlcea a rămas vacant şi Primăria Râmnciu Vâlcea l-a scos din nou la concurs. Din primele informaţii, înscrierile se mai pot face până miercuri la orele 16.30 şi deocamdată doar o persoană şi-a depus candidatura. Este vorba despre un fost lucrător SRI, Florin Cristescu.
Interesaţi să se înscrie la concurs ar fi şi fostul şef al Poliţiei Locale, Alecu Diaconu, dar şi cel care a demisionat în decembrie din această poziţie, Rândunel Bădescu. Ei mai au trei zile să se decidă dacă se înscriu sau nu.
"Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv, gradul II – Poliţia Locală a Municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
23 ianuarie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
data interviului va fi comunicată ulterior.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii.
Condiţii de vechime – minimum 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primărei Municipiului Râmnicu Vâlcea, telefon 0250/736.080", se arată în anunţul postat de Primăria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella