Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

AFLAT ÎN COMĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT, un tânăr de 20 de ani are nevoie de ajutorul nostru!

05 Ian 2018
AFLAT ÎN COMĂ ÎN URMA UNUI ACCIDENT, un tânăr de 20 de ani are nevoie de ajutorul nostru! Sursa foto: Facebook

Zeci de vâlceni fac apel pe toate reţelele de socializare pentru a-l ajuta pe un tânăr de 20 de ani, din Slătioara, judeţul Vâlcea, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi, 2 ianuarie 2018, pe DN7 (Valea Oltului).

Accidentul rutier a avut loc pe Drumul Național 7, Valea Oltului, în dreptul localităţii Lazaret, județul Sibiu. Şase persoane au fost atunci rănite. Un șofer care circula către Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru dintre victime sunt din mașina care a pătruns pe contrasens.

Printre victime se află şi tânărul Trifon Alexandru Petre, de 20 de ani, pasager pe locurile din spate în maşina al cărui şofer este vinovat. El a fost găsit de echipajele de salvare în stare comoasă, iar de atunci nu şi-a revenit. Acum, el se află internat la Spitalul Judeţean din Sibiu, conectat la aparate, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa stării lui.

Primarul comunei Slătioara, Sorin Romcescu, îndeamnă toţi locuitorii comunei şi nu numai, să fie alături de familia greu încercată:

"Apel umanitar pentru cei dornici să ajute!
În data de 02.01.2018, un baiat din comuna noastră, Trifon Alexandru-Petre a avut un accident de mașină, pe Valea Oltului, în urma căreia are grave probleme de sănătate şi este nevoie de o intervenție chirurgicală. Cine dorește să susțină această cauză o poate face prin donaţii la Primăria Slătioara.
Persoane de contact: Milea Maria (0756/503.668) şi Popoaia Elena (0758/200.706).
Donațiile vor merge către familia lui Alexandru-Petre și să sperăm că vor acoperi cheltuielile necesare însănătoșiri lui. Vă mulțumim!".

De asemenea, Trifon Alexandru-Petre poate fi ajutat şi prin donare de sânge. El are grupa de sânge 01, dar grupa de sânge a donatorilor nu contează. Trebuie doar specificat că donaţia se face pentru Trifon Alexandru-Petre, internat la Spitalul Judeţean din Sibiu.

Haideţi să ajutăm acest tânăr pentru a se bucura alături de noi de o viaţă normală!

Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella