VÂLCEA: Turc prins locuind ilegal

Poliţiştii de imigrări din Vâlcea, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat de 50 de ani, din Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească țara în 15 zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al județului Vâlcea au desfășurat, la data de 04 ianuarie a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
În cadrul activităților întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Turcia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat în România în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, însă, la expirarea perioadei de ședere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele cetăţeanului turc o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...