Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PRIMAR HOREZU: O să le trimit factura de motorină turiștilor ”BLOCAȚI” la Vârful lui Roman

Ceea ce a fost anunțată ca o mare situație de urgență cu 30 de turiști, dintre care 9 copii, blocați la pensiunea Vârful lui Roman din Horezu s-a dovedit a fi un mare fâs, iar autoritățile implicate trebuie să dea explicații. Practic, conform primarului orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, turiștii aveau nevoie de jandarmi să le care bagajele. Iar despre pericol, nici vorbă, la sosirea ISU, jandarmi, Salvamont, copii se dădeau cu săniile.
”Patronul pensiunii, ca și ceilalți patroni din zonă, au fost informați cu toții ca turiștii să părăsească pensiunile marți, pentru că urmează să fie viscol și nu mai pot coborî. Viceprimarul personal i-a informat pe toți. Ceilalți au fost oameni de înțeles și au plecat de marți, numai cei de la Vârful lui Roman nu au vrut.
Noi am intervenit cu utilaje, am zis să dăm o mână de ajutor, deși acolo este drum forestier, care aparține Obștii Horezu și e o pancartă mare pe care scrie că drumul este închis.
Mi se pare jenant să suni la 112, în condiţiile în care nimeni nu a fost în pericol. Aveau nevoie de cineva să le care bagajele. Le voi da spre decontare factura de combustibil", ne-a declarat Nicolae Sărdărescu, primarul oraşului Horezu.
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella