30 de turiști BLOCAȚI DE ZĂPADĂ la pensiunea Vârful lui Roman din Horezu

Mai multe echipaje de jandarmi, salvamontişti, poliţişti şi localnici intervin în judeţul Vâlcea pentru salvarea a 22 de turişti care au rămas blocaţi la o cabană din apropierea Vârfului lui Roman, în zona Horezu. Între turişti se află şi nouă copii, dar nimeni nu a solicitat ajutor medical.

Persoanele respective au petrecut Revelionul la cabană, iar în cursul zilei de marţi au fost avertizate că urmează să ningă, însă au preferat să mai rămână. Miercuri au dorit să plece, însă nu pot să se deplaseze cu maşinile.
În zonă se intervine pentru deszăpezire, astfel încât turiştii să poată pleca cu maşinile cu care au venit. Șeful Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, ne-a declarat că turiștii sunt în afara oricărui pericol, ba chiar ar putea pleca de la pensiune cu mașinile salvatorilor, însă doresc să aștepte deszăpezirea drumului pentru a putea pleca cu mașinile lor. Patronul pensiunii este cel care a sunat la 112 pentru a anunța ce se întâmplă.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...