Daniela Nane şi Adrian Cioroianu au fost cununaţi la Episcopia Râmnicu Vâlcea de IPS Varsanufie

29 Dec 2017
Daniela Nane şi Adrian Cioroianu au fost cununaţi la Episcopia Râmnicu Vâlcea de IPS Varsanufie Foto: cancan.ro

Una dintre surprizele acestui an a fost confirmarea căsătoriei de către actriţa Daniela Nane şi istoricul Adrian Cioroianu.

Daniela Nane (46 de ani) a recunoscut că s-a căsătorit, în 2016, cu istoricul Adrian Cioroianu (50 de ani) şi a povestit pentru revistatango.ro amănunte despre cununia ei religioasă cu Adrian Cioroianu: “La cununia noastră au fost de faţă doar familia şi naşii. Şi Mirela Vescan cu soţul ei, care ne-a făcut câteva fotografii. Am fost 20 de persoane la Episcopia din Râmnicu Vâlcea, pentru că avem o relaţie specială cu IPS Varsanufie, Arhiepiscopul de Râmnic. Şi ca să nu se afle, pentru că am vrut şi noi linişte, cununia am făcut-o pentru sufletele noastre, nu pentru presă. Şi apoi am dansat până în zori. Cununia civilă a fost la ambasadă (n.r. Adrian Cioroianu ambasador UNESCO). A ştiut doar familia că ne căsătorim, la ambasada au fost doar 7 oameni”.

Actriţa Daniela Nane, fostă Miss România (1991), a fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, unul dintre cei mai bogaţi romani din anii ’90. Viorel Popa a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru grave infracţiuni economice. Actriţă are un băiat din acest mariaj, Codrin (18 ani), care îi calca mamei pe urme în carieră.

La rândul său, Adrian Cioroianu a fost căsătorit timp de 10 ani cu Luminiţă, o traducătoare de limba engleză, de care a divorţat în anul 2003. Cei doi au împreună un băiat de 17 ani, Mihai, rămas în grija mamei. Cioroianu s-a mai iubit multă vreme şi cu soprana Alexandra Coman, de care s-a despărţit în 2014, după 10 ani de iubire.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...