RÂMNICU VÂLCEA: Gala Sportului Vâlcean 2017

21 Dec 2017

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, împreună cu Primăria cu Municipiului Râmnicu Vâlcea, a organizat în data de 19.12.2017, Gala Sportului Vâlcean – 2017, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni sportivi ai județului.

Pentru a acorda posibilitatea la cât mai mulți sportivi să fie premiați și astfel să li se recunoască meritele muncii depuse pe parcursul unui an întreg, în urma rezultatelor primite de la cluburi, asociații sportive sau alte entități, D.J.S.T. Vâlcea, a luat decizia de a premia primii 5 sportivi și antrenorii acestora, de la fiecare ramură sportivă.

Astfel, după centralizarea tuturor datelor primite, am întocmit un clasament bogat, care a mulțumit întreaga suflare sportivă, deoarece acesta a vizat recunoașterea tuturor rezultatelor obţinute de către sportivii legitimați (cadeţi, juniori I, juniori II, tineret și seniori), la Campionatele Naţionale (nu cele şcolare), Balcanice, F.O.T.E., Europene, Mondiale sau J.O.

Anul acesta, am avut parte de o surpriza placută, din partea persoanelor cu dizabilități, mai exact persoanele care suferă de sindromul Down, care au reușit să obțină rezultate frumoase la karate, fiind premiate de către D.J.S.T., Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, S.C. Diana S.R.L. si S.C. Sano-Vita S.R.L., apreciind faptul că sunt niște luptători. Le urăm succes, multă sănătate și să obțină cât mai multe rezultate pozitive. Felicitări și antrenorilor Paul Dinu și Andreea Bîlă, pentru încrederea pe care le-au acordat-o acestor sportivi speciali.

Pe lângă sportivii legitimați au mai fost chemați la această sărbătoare sportivii veterani, arbitri, reprezentanții asociațiilor sportive județene, instituțiile publice și nu în ultimul rând sponsorii S.C. Diana S.R.L. si S.C. Sano-Vita S.R.L., care pe parcursul anului si-au adus aportul la mișcarea sportivă.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...