Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RÂMNICU VÂLCEA: Gala Sportului Vâlcean 2017

21 Dec 2017

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, împreună cu Primăria cu Municipiului Râmnicu Vâlcea, a organizat în data de 19.12.2017, Gala Sportului Vâlcean – 2017, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni sportivi ai județului.

Pentru a acorda posibilitatea la cât mai mulți sportivi să fie premiați și astfel să li se recunoască meritele muncii depuse pe parcursul unui an întreg, în urma rezultatelor primite de la cluburi, asociații sportive sau alte entități, D.J.S.T. Vâlcea, a luat decizia de a premia primii 5 sportivi și antrenorii acestora, de la fiecare ramură sportivă.

Astfel, după centralizarea tuturor datelor primite, am întocmit un clasament bogat, care a mulțumit întreaga suflare sportivă, deoarece acesta a vizat recunoașterea tuturor rezultatelor obţinute de către sportivii legitimați (cadeţi, juniori I, juniori II, tineret și seniori), la Campionatele Naţionale (nu cele şcolare), Balcanice, F.O.T.E., Europene, Mondiale sau J.O.

Anul acesta, am avut parte de o surpriza placută, din partea persoanelor cu dizabilități, mai exact persoanele care suferă de sindromul Down, care au reușit să obțină rezultate frumoase la karate, fiind premiate de către D.J.S.T., Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, S.C. Diana S.R.L. si S.C. Sano-Vita S.R.L., apreciind faptul că sunt niște luptători. Le urăm succes, multă sănătate și să obțină cât mai multe rezultate pozitive. Felicitări și antrenorilor Paul Dinu și Andreea Bîlă, pentru încrederea pe care le-au acordat-o acestor sportivi speciali.

Pe lângă sportivii legitimați au mai fost chemați la această sărbătoare sportivii veterani, arbitri, reprezentanții asociațiilor sportive județene, instituțiile publice și nu în ultimul rând sponsorii S.C. Diana S.R.L. si S.C. Sano-Vita S.R.L., care pe parcursul anului si-au adus aportul la mișcarea sportivă.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella