Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea vin în control!

Întotdeauna, în preajma Sărbătorile de Iarnă, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea declanşează verificări la depozitele de alimente, a spaţiilor de verificare şi a târgurilor de profil din Vâlcea. De asemenea, restaurantele de pe raza județului Vâlcea vor fi verificate la sânge în perioada următoare. Inspectorii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare vor demara ample controale la localurile care organizează petreceri cu ocazia Crăciunului și Anului Nou pentru a se asigura că cetățenii vor fi în siguranță și nu vor consuma produse vechi sau expirate.

Directorul executiv al DSVSA Vâlcea, Mihai Miclea, anunţă, de asemenea, declanşarea unor noi serii de controale în unităţile de depozitare, comercializare şi de desfacere cu amănuntul a produselor alimentare. În afara depozitelor de alimente şi a magazinelor de profil, vor fi luate la pas şi târgurile din mai multe localităţi ale judeţului.

„Le recomandăm cumpărătorilor să nu achiziţioneze produse specifice acestei perioade care să nu fi fost supuse unui control. Să nu îi bucure un preţ redus şi să cumpere produse de origine şi calitate incertă”, a spus directorul DSVSA Vâlcea, Mihai Miclea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...