Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Deputatul Daniela Oteşanu a oferit cadouri copiilor, dar şi bătrânilor din centre

20 Dec 2017

Săptămâna aceasta, prin programul „Şcoala cu Joacă”, Moş Crăciun, ajutat şi de deputatul Daniela Oteşanu, a ajuns la Păuşeşti Otăsău unde a dat cadpuri frumoase copiilor. Copiii de grădiniţă au primit pachete de dulciuri, multe rechizite, produse de igienă şi multe materiale didactice.

De asemenea, Daniela Oteşanu nu îi uită nici pe cei în vârstă şi încearcă să le aducă un zâmbet pe faţă în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Ea a vizitat Centrul de îngrijire şi asistenţă de la Zătreni pentru a aduce o mică alinare bătrânilor înainte de Crăciun. “O zi încărcată de sensibilitate… Împreună cu colegele mele, am vizitat Centrul de îngrijire și asistență de la Zătreni. Am fost plăcut impresionate de condițiile create pentru oamenii în vârstă și mai tineri, dar cu probleme. Felicitări Lilianei Cobrescu, «Mami», cum o numesc toți pentru cum se implică în activitatea centrului. Mulțumim domnului primar Litoiu care, astăzi, 15 decembrie, a ales să fie alături de noi” a scris deputatul vâlcean Daniela Oteşanu pe pagina sa de socializare.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella