SALVAT DE OAMENII LEGII. Un bărbat a vrut să se arunce de pe releul din curtea Primăriei Voiceşti

Primaria Voicesti Primaria Voicesti Foto: arhiva

Polițiștii vâlceni au intervenit ieri, 18 decembrie, în Voicești, pentru salvarea unui bărbat, care amenința că se va arunca de pe releul din curtea Primăriei Voicești.

În noaptea de 18 decembrie, un bărbat de 40 de ani din Voicești, a sesizat Poliția municipiului Drăgășani, amenințând că se va arunca în gol de pe un stâlp al Primăriei Voicești, fiind nemulțumit din cauza unor probleme familiale care persistă de mai multă vreme.

Polițiștii s-au mobilizat imediat, la nivelul I.P.J.Vâlcea constituindu-se o echipă de negociere formată din psihologul unității, polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Serviciului de Acțiuni Speciale, personal instruit în acest sens, aceștia deplasându-se la fața locului însoțiți de polițiști ai Poliției municipiului Drăgășani și Postului de poliție Voicești. Negocierile au început imediat, pentru a-l determina pe bărbat să renunțe la gestul său.

În urma discuțiilor purtate cu acesta, timp de aproximativ 4 ore, bărbatul a fost determinat să coboare de pe releu, refuzând controlul medical al echipajului SMURD aflat la fața locului și plecând la domiciliul său, aflat chiar în apropierea primăriei. Totodata acesta si-a luat angajamentul că pe viitor nu va mai recurge la astfel de fapte, rămânând în atenția polițiștilor Postului de poliție Voicești.
La acțiunea de salvare a bărbatului au participat și 10 subofițeri pompieri, fiind adusă la fața locului o saltea gonflabilă și o autospecială dotată cu autoscară.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...