Programul ETA pentru Crăciun şi Revelion

În zilele de luni, 25 decembrie şi marţi, 26 decembrie 2017, precum şi în zilele de luni, 01 ianuarie 2018 şi marţi, 02 ianuarie 2018, pe toate liniile de transport deservite de ETA SA, autobuzele şi microbuzele vor circula conform programului obişnuit al unei zile de duminică.

Pe 30 şi 31 decembrie 2017, programul de circulaţie se desfăşoară normal, corespunzător zilei de sâmbătă, respectiv duminică.

Întrucât în aceste zile punctele de vânzare din reţeaua proprie ETA SA vor fi închise, rugăm călătorii să îşi achiziţioneze din timp titluri de călătorie şi să utilizeze automatul de eliberare/ reîncărcare amplasat în staţia Mall. Programul complet de circulaţie poate fi vizualizat şi pe pagina Facebook ETA SA Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...