Curs Frizerie – PRIMA SESIUNE 2018

Profesional New Consult anunţă ultimele zile pentru înscrierea la prima sesiune din acest an pentru cursul de Frizerie (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer ) organizat în Rm. Vâlcea, curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, curs ce oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice ce se vor realiza ȋn salon specializat şi dotat cu toate ustensilele necesare practicării în mod profesional a acestei meserii.

Cursul de Frizer, Hair Cut (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer) are o importantă componentă practică, locurile pentru această sesiune fiind limitate.

ULTIMELE 2 LOCURI DISPONIBILE!

Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult la preţul de 600 lei (preţ valabil până la 1 ianuarie), plata în 3 rate, alături de specialiştii acestei firme (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer), având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fără a deţine calificarea necesară.
Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele: 0765/708.877, 0784/333.777, 0784/045.025.

site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro

email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

facebook: Cursuri Valcea

Sau la sediul firmei din: Calea lui Traian, Zona Nord (Complex), deasupra Băncii Raiffaisen, etajul 1.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

Curs Stilist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii )

Curs Machiaj, MakeUp (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj )

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Aplicare Gene False (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...