Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cinci noi săli de clasă şi un laborator la Colegiului Naţional de Informatică ”Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 13 decembrie a.c., s-au finalizat lucrările realizate la Corpul ”C” al Colegiului Naţional de Informatică ”Matei Basarab”.

Au fost vizate spaţiile situate la parter şi la etajele 1, 2 şi 3, la holurile acestora precum şi la grupurile sanitare, iar intervenţiile multiple s-au referit la recompartimentări, la schimbarea parchetului, a lambriurilor, a tencuielilor mozaicate de pe pereţi, la montarea de corpuri de iluminat, la schimbarea instalaţiilor şi a obiectelor sanitare etc. Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău, care a fost însoţit la momentul inaugurării lucrărilor de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a subliniat prin formula ”primeşte ceea ce oferă” faptul că o unitate şcolară de elită precum CNI ”Matei Basarab” merită cu prisosinţă toate eforturile administraţiei locale.

Totodată, directoarea şcolii, prof. Daniela Calotă, a mulţumit administraţiei locale pentru investiţiile realizate aici şi în special primarului Gutău pentru receptivitate, afirmând că spaţiile nou create în urma lucrărilor – respectiv 5 săli de clasă şi un laborator, pentru care sunt deja alocate, în bugetul local, fondurile necesare dotării lor – erau extreme de necesare unei bune desfăşurări a procesului educativ.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella