INCREDIBIL: Pârtia de schi de la Obârșia Lotrului are șanse aproape ZERO de a se deschide în această iarnă

12 Dec 2017
Situație incredibilă generată de Primăria Voineasa, ai cărei reprezentanți nu au fost să stare să demareze licitațiile și porcedurile în timp util, astfel încât pârtia de schi de la Obârșia Lotrului, Transalpina Ski Resort să fie deschisă pentru turiști în această iarnă. Operatorul economic, care a administrat pârtia de schi și în anii trecuți, este siderat de reacția autorităților locale. Primarul de la Voineasa și Consiliu Local nu au făcut decât să pună bețe în roate și să întârzie procedurile.
Până acum, noi, cei din Vâlcea, ne plângeam de lipsa turiștilor și de faptul că guvernanții nu au niciun interes pentru pârtia de la Obârșie. Iată că acum nu mai putem să-i acuzăm pe cei de pe Valea Prahovei sau pe guvernanți, noi sunt incapabili să ne dezvoltăm, să aducem turiști și să deschidem o pârtie de schi în timp util.Constantin Rădulescu: NU VOI ACCEPTA CA PÂRTIA SĂ STEA ÎNCHISĂ!

”Urmare a faptului că există unele semnale publice legate de procedura de exploatare a pârtiei Transalpina Ski Resort, chiar dacă Prefectura şi Consiliul Judeţean nu pot interveni direct, am stabilit ca joi, 14 decembrie a.c., să avem o întâlnire comună cu Primăria Voineasa, beneficiar al acestei investiţii, pentru a identifica soluţia ca până la finalizarea procedurii de atribuire a administrării, domeniul schiabil de la Vidra să fie unul funcţional.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...