Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Turneu de fotbal caritabil la Rm. Vâlcea

07 Dec 2017
• Fraţii Costea, Andrei Mădgăritescu, Gigel Coman, Adrian Tănasă, Dorel Stoica dar şi alţii vor juca la această competiţie


Dragoş Muscalu va organiza un nou turneu caritabil la Râmnicu Vâlcea! Cupa de Iarnă va reuni sportivi care au activat la echipe din Liga 1, care vor juca la Vâlcea pentru o cauză nobilă. Turneul va avea loc în zilele de 8, 9 şi 10 decembrie, pe stadionul de la Cina şi în Sala Polivalentă Traian, unde se vor juca semifinalele şi finala. Echipa câştigătoare va fi premiată cu o cupă uriaşă, dar şi cu tricouri de campion, medalii şi diplome. Astfel de premii se vor acorda şi celorlalte echipe participante. ”Este vorba despre un turneu caritabil, de aceea, îi rog pe toţi care sunt interesaţi să ajute copiii nevoiaşi. Pot să vină dumunică cu dulciuri, jucării, hăinuţe, orice vor să aducă sigur vor fi apreciate. Împreună putem salva Crăciunul pentru 200 de copii din Vâlcea”, a spus Dragoş Muscalu. Competiţia va fi urmată de o petrecere la un restaurant din oraş duminică, după disputarea finalei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella