Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Doi tineri de 23 ani şi 17 ani, au sfârşit tragic într-un accident în Buzău

07 Dec 2017

Două persoane au murit în dimineaţa zilei de 4 decembrie a.c., în urma unui accident care a avut loc în judeţul Buzău, pe drumul naţional DN2B, după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un TIR. Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs în zona localităţii Cilibia.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN2B, în jurul orei 06:30. Din primele verificări efectuate la fata locului de poliţişti a reieşit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, din judeţul Vâlcea, din direcţia Buzău către Brăila, în afara localităţii Cilibia a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa în aceiaşi direcţie şi era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Ploieşti.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, precum şi a unui pasager din aceasta. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Vâlcea, care se afla pe locul din dreapta al autoutilitarei. La sosirea ambulanței, cei doi erau deja morți, trupurile lor rămânând prinse între fiarele contorsionate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)