NEWS ALERT: Un bărbat s-a aruncat de la etaj la Spitalul Judeţean Vâlcea

UPDATE: Veşti proaste de la Spitalul Judeţean Vâlcea. Mihai Aureliu, bărbatul în vârstă de 68 de ani care s-a aruncat în această dimineaţă de la etajul 4 al Spitalului Judeţean Vâlcea, a murit. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare în două reprize, pacientul revenindu-şi prima dată, apoi intrând în comă, a doua repriză de resuscitare nu a mai putut face nimic.

 

Incident grav în această dimineaţă la Spitalul Judeţean Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 68 de ani s-a aruncat de la etajul 4.

La ora 05:50, forţele de intervenţie de la ISU Vâlcea au fost anunţate de existenţa lui Mihai Aureliu, în vârstă de 68 ani, aflat la etajul IV al Spitalului Judeţean, cu intenţia de a se arunca în gol, fără a emite revendicări. Pe timpul alertării forţelor de intervenţie, acesta s-a aruncat rămânând blocat în podul unei clădiri-anexă a spitalului.

Forţele de intervenţie au reuşit recuperarea acestuia în viaţă. După recuperare a fost predat cu semne vitale medicilor prezenţi la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical. Din fericire, bărbatul a scăpat doar cu traumatisme la membrele inferioare. După terminarea investigaţiilor, bărbatul va fi repartizat pe o secţie.

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...