Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

PERCHEZIŢII ÎN VÂLCEA. 5 persoane bănuite de evaziune fiscală

În această dimineaţă, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic și de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au descins la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea și Băbeni, fiind vizate 5 persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul produselor energetice și materialelor reciclabile.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2011-2014, persoanele bănuite au omis înregistrarea în evidența contabilă a operațiunilor economice pe care le efectuau, rezultând necalcularea și nevirarea impozitului pe profit și a taxei pe valoarea adăugată, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 400.000 de lei.

În urma prechezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente contabile, de asemenea au fost puse în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite fiind aduse la sediul I.P.J.Vâlcea pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)