Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

DOSAR PENAL pentru vandalizarea Catedralei din Ostroveni

DOSAR PENAL pentru vandalizarea Catedralei din Ostroveni foto facebook
La data de 28 noiembrie a. c., Politia municipiului Râmnicu Valcea s-a autosesizat in urma activitatii de patrulare cu privire la inscriptiile realizate pe Catedrala din Ostroveni in noaptea de 27/28 noi. S-a inregistrat un dosar penal in care se fac cercetari pt savarsirea infractiunii de distrugere. Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si verificări preliminare. Preotul paroh nu a depus plangere desi a fost întrebat în acest sens, afirmând că isi rezerva dreptul de a face asta ulterior. Cercetarile continua.
”În calitate de administratori ai acestui oraș , ne-am dat interesul să creăm în jurul Catedralei din Ostroveni un parc frumos , util atât copiilor cât și adulților. Am investit și în lăcașul de cult , înfrumusețând biserica pe dinafară cu fonduri deloc puține . Pe 3 decembrie urma să inaugurăm aceste investiții , în prezența IPS Varsanufie și a părintelui Ion Dincă. Niște derbedei ( nu pot să-i numesc altfel ! ) au murdărit zidul bisericii , proaspăt renovat . Să le fie rușine !”, a postat viceprimarul Eusebiu Vețeleanu pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus