VIDEO: Hoţ filmat în timp ce fura un telefon dintr-un hotel din Vâlcea

27 Noi 2017

Pe adresa redacţiei ne-a fost trimis un filmuleţ în care se vede tupeul unui bărbat care fură un telefon. Acţiunea se petrece în recepţia unui hotel din oraşul Călimăneşti – judeţul Vâlcea.

Bărbatul, un bărbat în jurul vârstei de 40 de ani, a intrat în respectivul hotel, a profitat că nu era nimeni la recepție și a furat telefonul recepţionerului. Recepţionerul a anunţat imediat poliţia şi, din fericire, făptaşul, un argeşean de 40 de ani, a fost prins după numai o oră, numai că prejudiciul, un telefon IPhone 5SE negru nu a fost recuperat nici până acum.

„Dacă cineva a cumpărat un telefon Iphone 5SE negru,din Călimăneşti-Căciulata, aseară, vă rog să mă anunţaţi sau să vă duceţi la cea mai apropiată secţie de poliţie întrucât telefonul din descriere a fost furat de un barbat în jurul vârstei de 40 de ani şi probabil vândut de acesta” este apelul tânărului păgubit care lucrează ca recepţioner la hotelul din Călimăneşti.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...