Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Hoţ filmat în timp ce fura un telefon dintr-un hotel din Vâlcea

27 Noi 2017

Pe adresa redacţiei ne-a fost trimis un filmuleţ în care se vede tupeul unui bărbat care fură un telefon. Acţiunea se petrece în recepţia unui hotel din oraşul Călimăneşti – judeţul Vâlcea.

Bărbatul, un bărbat în jurul vârstei de 40 de ani, a intrat în respectivul hotel, a profitat că nu era nimeni la recepție și a furat telefonul recepţionerului. Recepţionerul a anunţat imediat poliţia şi, din fericire, făptaşul, un argeşean de 40 de ani, a fost prins după numai o oră, numai că prejudiciul, un telefon IPhone 5SE negru nu a fost recuperat nici până acum.

„Dacă cineva a cumpărat un telefon Iphone 5SE negru,din Călimăneşti-Căciulata, aseară, vă rog să mă anunţaţi sau să vă duceţi la cea mai apropiată secţie de poliţie întrucât telefonul din descriere a fost furat de un barbat în jurul vârstei de 40 de ani şi probabil vândut de acesta” este apelul tânărului păgubit care lucrează ca recepţioner la hotelul din Călimăneşti.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella