ACCIDENT la POPEȘTI: Șoferul a fugit de la locul faptei, abandonând mașina la Șirineasa

În noaptea de 24 noiembrie a.c., un tânăr de 20 ani, din Popești a condus un autoturism pe Drumul Național 65C, în localitate, iar din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabila intrând într-un gard.
După acest incident, băiatul a părăsit locul accidentului si a condus autoturismul pana în Șirineasă, unde l-a abandonat pe un câmp, fiind ulterior identificat de către polițiști, în noaptea de 25 noiembrie a.c.
Polițiștii au efectuat verificări, stabilind că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...