BRACONAJ PISCICOL LA IONEȘTI

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în Ionești, un autoturism în care se transportau 113 kg de pește fără documentele legale.
În dimineața zilei de 24 noiembrie a.c., polițiștii au oprit pentru control, în Ionești, pe Drumul Național 64, un autoturism, condus de un bărbat din localitate, de 40 de ani, care se aflau 113 kg de pește, specia caras, fără documente legale de proveniența și transport.
Întreaga cantitate de pește a fost predată reprezentantului Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură-Serviciului Regional Oltenia.
În cauza se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii transport fără documente legale de pește, faptă prevăzută și pedepsită de O.U.G. 23/2008.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...