Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM termina anul pe locul 2

23 Noi 2017

• Formaţia vâlceană a câştigat pe terenul echipe Unirea Slobozia, scor 26-22

HCM Râmnicu Vâlcea a terminat anul competiţional 2017 cu o victorie care le-a dus pe fetele pregătite de Relu Roşca pe locul 2 în Liga Florilor! Formaţia vâlceană s-a impus în deplasarea de la Unirea Slobozia, scor 26-22, într-un meci care a contat pentru etapa a 10-a din campionat. Cu Iryna Glibko în zi de graţie, dar şi cu iberica Fraga în postură de ”new-entry”, Vâlcea şi-a ţinut la respect adversara pe aproape întreaga durată a jocului, în ciuda debutului cu 0-3 şi 1-4. Într-un singur moment Unirea Slobozia le-a dat emoţii adversarelor, când a restabilit egalitatea la 19-19 (min. 48) şi a avut şi şansa de a prelua conducerea, dar a gafat şcolăreşte declanşarea unui contratac. Au urmai apoi trei goluri consecutive înscrise de Vâlcea, iar jocul s-a liniştit definitiv. Cu această victorie, Vâlcea a urcat pe locul 2, în spatele echipei CSM Bucureşti, poziţie de pe care intră şi în vacanţă. Puţini au fost cei care au crezut într-un astfel de scenariu, după ce HCM a început campionatul cu două înfrângeri suferite cu Corona Braşov şi SCM Craiova.

Următorul meci oficial, pe 10 ianuarie

A fost ultimul meci oficial al echipei noastre în acest an, campionatul urmând să se întrerupă până pe data de 10 ianuarie 2018, pentru a face loc pregătirii și participării naționalei la Campionatul Mondial. Formaţia vâlceană nu va beneficia de pauză totală în această perioadă. Pe 21-22 decembrie 2017, la Vâlcea, se va organiza a IX-a ediție a Turneului Memorialul "Constantin TITĂ". Echipele participante vor fi: HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, CSM Slatina și Lotul Național de Tineret al României. În scurt timp organizatorii vor anunţa și programul jocurilor. Ca de fiecare dată, intrarea este gratuită.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella