Adolescentă de 15 ani din VÂLCEA, prinsă la furat într-un supermarket

Adolescentă de 15 ani din VÂLCEA, prinsă la furat într-un supermarket foto arhiva
Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat miercuri, 22 noiembrie 2017, în flagrant, o adolescentă care fura dintr-un supermarket.
Polițiștii cercetează o adolescentă de 15 ani, din județul Vâlcea, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse în valoare de aproximativ 93 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga din Arad.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele minorei fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...