Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RÂMNICU VÂLCEA: Spectacolul „Picat din Lună” al lui Ştefan Bănică, amânat pentru a doua oară

21 Noi 2017

SC Teatrul de Revistă Bucureşti Micul Paris, organizatorul turneului Ştefan Bănică - “Picat din Lună”, anunţă anularea spectacolului din Râmnicu Vâlcea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, din 21 noiembrie 2017, ora 19:30 din motive tehnice.

Aceasta este pentru a doua oară când acest spectacol este amânat. Prima dată, spectacolul trebuia să aibă loc în data de 30 octombrie, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Printr-un comunicat de presă, Teatrul de Revistă Bucureşti Micul Paris, ne anunţă: “Vom reveni cu un comunicat in care vom anunta reluarea spectacolului la o dată ulterioară, dar până atunci biletele se returnează prin solicitare la următoarea adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella