RÂMNICU VÂLCEA: Spectacolul „Picat din Lună” al lui Ştefan Bănică, amânat pentru a doua oară

21 Noi 2017

SC Teatrul de Revistă Bucureşti Micul Paris, organizatorul turneului Ştefan Bănică - “Picat din Lună”, anunţă anularea spectacolului din Râmnicu Vâlcea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, din 21 noiembrie 2017, ora 19:30 din motive tehnice.

Aceasta este pentru a doua oară când acest spectacol este amânat. Prima dată, spectacolul trebuia să aibă loc în data de 30 octombrie, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Printr-un comunicat de presă, Teatrul de Revistă Bucureşti Micul Paris, ne anunţă: “Vom reveni cu un comunicat in care vom anunta reluarea spectacolului la o dată ulterioară, dar până atunci biletele se returnează prin solicitare la următoarea adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...