Marvi Logistic îşi măreşte echipă!

21 Noi 2017

Şi tu poţi fi unul din oamenii de succes din cadrul celei mai puternice firme de logistică din Vâlcea! Selectăm în vederea angajării domni cu dorinţa de muncă, pentru posturile de:

- Şoferi pentru transport marfă în cadrul diviziei de logistică, categoria B, C, E.

- Manipulanţi marfă pentru divizia SuperMercato – reţeaua naţională de magazine cu specific italian Marvi Logistic deţine o flotă de camioane pentru transporturi în comunitatea europeană dar şi pentru transporturi interne în sistemul PallEx, iar SuperMercato este singurul lanţ de magazine din România cu marfa importată exclusiv din Italia; sediul central pentru ambele activităţi aflându-se în judeţul Vâlcea, în comuna Bujoreni, sat Olteni nr. 315; exact la ieşirea din oraşul Râmnicu Vâlcea.

- Şef depozit

- vânzătoare

SE SOLICITĂ: domiciliu stabil în Râmnicu Vâlcea sau în localităţile limitrofe; disponibilitate de lucru pentru program full time (în ture unde este cazul); capacitate de organizare a activităţii proprii; abilităţi de comunicare cu clienţii şi cu colegii; orientare către clienţi şi nevoile lor; responsabilitate, implicare, seriozitate, flexibilitate şi perseverenţă; spirit de echipă şi adaptabilitate; disponibilitate pentru deplasări (unde este cazul); deţinerea permisului de conducere de categorie B, fără antecedente rutiere.

SE OFERĂ: contract de muncă cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată; loc de muncă stabil; pachet salarial atractiv; bonificaţii în funcţie de realizări; masă gratuită la sediul companiei pentru pauza de prânz; telefon şi maşină de serviciu (unde este cazul); cursuri de instruire profesională în cadrul companiei.

Deoarece fiecare meserie are propriile caracteristici, persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., solicitând informaţii suplimentare la telefon 0753/038.464, de luni până vineri în intervalul 10.00 – 16.00. Persoanele selectate vor fi programate pentru a susţine un interviu la sediul companiei.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...