Șapte asociaţii de proprietari vor rămâne fără apă din cauza datoriilor

Din cauza întârzierilor la plată a facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă a șapte asociații de proprietari din județul Vâlcea, incluse în categoria clienţilor rău-platnici: Asociația de Proprietari Nr. 1 Brezoi- 348.055,73 lei (8 luni-parțial 9- restanță); Asociația de Proprietari Bl A 27/3, PT3 Ostroveni- 15.282,41 lei (4 luni restanță); Asociația de Proprietari Bloc B12, Sc. B, Ostroveni 2 – 9.448,89 lei (4 luni restanță); Asociația de Proprietari Mun. Rm. Vâlcea, Str. Marin Preda Nr. 2, Bl A 36/3, Sc. A - 4.493,35 lei (4 luni restanță); Asociația de Proprietari Panseluța C31 - 7.902,73 lei (3 luni-parțial 4 restanță); Asociația de Proprietari C30 Ostroveni - 6.501,89 lei (3 luni -partial 4- restanță); Asociația de Proprietari T. Vladimirescu Nr. 54 B - 3.401,70 lei (3 luni -parțial 4- restanță).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Asociațiile de proprietari care înregistrau la data de 15 noiembrie 2017, datorii importante către SC APAVIL SA, au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...