INCREDIBIL: BĂRBAT MORT ÎN VÂLCEA! Totul a pornit de la o ceartă între câini

INCREDIBIL: BĂRBAT MORT ÎN VÂLCEA! Totul a pornit de la o ceartă între câini foto arhiva

Caz incredibil petrecut în data de 15 noiembrie 2017, în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 74 de ani a murit, după ce a fost împins de un altul, lovindu-se cu capul de trotuar.

Totul a pornit de la hârjoneală a câinilor celor doi. Patrupezii s-au certat, iar stăpânii lor nu și-au putut stăpâni nervii. Din păcate, bărbatul de 74 de ani a murit la câteva zile la spital.

Cei doi bărbați se aflau la plimbare prin cartierul Ostroveni, ambii având câte un cățel. La un moment dat, câinii s-au hârjonit între ei, după care tânărul a intervenit, dând cu piciorul în câinele bătrânului. Acesta, când a văzut că i-a fost lovit câinele, l-a îmbrâncit pe tânăr. Acesta a ripostat, iar bătrânul a căzut pe asfalt, lovindu-se. Bătrânul a fost transportat la spital în stare de inconștiență, acordându-i-se îngrijiri medicale, fiind ținut în viață de aparate. Ulterior, în data de 19 noiembrie 2017, bătrânul a decedat.

De unde atâta agresitate și frustrare? Acest caz, incredibil de banal, dar în același timp îngrijorător, arată gradul de educație al unora din municipiul nostru. O tragedie a avut loc doar pentru că doi câini s-au lătrat? Suntem normali? Este de noaptea minții. Ține de educația fiecăruia dintre noi. Câinii respectivi nu au pățit nimic, însă bărbatul de 74 de ani a murit, iar viitorul tânărului de 20 de ani este incert, dacă nu distrus.

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...