HCM Râmnicu Vâlcea încheie anul pe locul 2 în Liga Florilor

19 Noi 2017
HCM Râmnicu Vâlcea încheie anul pe locul 2 în Liga Florilor Foto: Facebook.com/HCM Ramnicu Valcea

HCM Rm. Vâlcea a obținut sâmbătă, 18 noiembrie a.c., a şaptea victorie din sezonul 2017-2018 al Ligii Florilor la handbal feminin și a urcat pe poziția a doua în clasament, loc pe care și încheie anul 2017.

Handbalistele antrenate de Aurelian Roșca, Gheorghe Sbora și Ionel Gheorghe s-au impus la Slobozia, în meciul ce a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Florilor. Vâlcencele au încheiat partida la o diferență de 4 goluri, 22-26. Cele mai multe goluri în echipa oaspete au fost marcate de Glibko – 6, urmată de Herrero cu 5 și Vasileuskaya cu 4. De la Slobozia s-a remarcat Enescu cu 8 goluri, au mai marcat Georgescu – 5 goluri și Ivan – 4.

AHCM Slobozia – HCM Rm. Vâlcea 22-26(10-12)

AHCM Slobozia: Enescu – 8 goluri, Georgescu – 5 goluri, Ivan – 4 goluri, Burlachenko – 3 goluri, Dăscălete – 1 gol, Toma – 1 gol.

HCM Rm. Vâlcea: Glibko – 6 goluri, Herrero – 5 goluri, Vasileuskaya – 4 goluri, Gavrilă – 3 goluri, Florica – 3 goluri, Adespii – 2 goluri, Fraga – 2 goluri, Krnic – 1 gol.

Ultimul meci al anului în Liga Florilor va avea loc astăzi, 19 noiembrie în Sala Rapid din București și le va aduce față în față pe CS Rapid USL Metrou București și ACS Corona 2010 Brașov. Partida se va disputa de la ora 16:30 și va fi transmisă în direct la TVR.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...