Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM Râmnicu Vâlcea încheie anul pe locul 2 în Liga Florilor

19 Noi 2017
HCM Râmnicu Vâlcea încheie anul pe locul 2 în Liga Florilor Foto: Facebook.com/HCM Ramnicu Valcea

HCM Rm. Vâlcea a obținut sâmbătă, 18 noiembrie a.c., a şaptea victorie din sezonul 2017-2018 al Ligii Florilor la handbal feminin și a urcat pe poziția a doua în clasament, loc pe care și încheie anul 2017.

Handbalistele antrenate de Aurelian Roșca, Gheorghe Sbora și Ionel Gheorghe s-au impus la Slobozia, în meciul ce a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Florilor. Vâlcencele au încheiat partida la o diferență de 4 goluri, 22-26. Cele mai multe goluri în echipa oaspete au fost marcate de Glibko – 6, urmată de Herrero cu 5 și Vasileuskaya cu 4. De la Slobozia s-a remarcat Enescu cu 8 goluri, au mai marcat Georgescu – 5 goluri și Ivan – 4.

AHCM Slobozia – HCM Rm. Vâlcea 22-26(10-12)

AHCM Slobozia: Enescu – 8 goluri, Georgescu – 5 goluri, Ivan – 4 goluri, Burlachenko – 3 goluri, Dăscălete – 1 gol, Toma – 1 gol.

HCM Rm. Vâlcea: Glibko – 6 goluri, Herrero – 5 goluri, Vasileuskaya – 4 goluri, Gavrilă – 3 goluri, Florica – 3 goluri, Adespii – 2 goluri, Fraga – 2 goluri, Krnic – 1 gol.

Ultimul meci al anului în Liga Florilor va avea loc astăzi, 19 noiembrie în Sala Rapid din București și le va aduce față în față pe CS Rapid USL Metrou București și ACS Corona 2010 Brașov. Partida se va disputa de la ora 16:30 și va fi transmisă în direct la TVR.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella