FOTO VIDEO: La Târgul de Turism, VÂLCEA a intrat în "LUMEA BUNĂ"

Alături de celebrele zone istorice, care ocupă primele locuri în preferinţele turiştilor români şi străini, la Târgul de Turism care are loc zilele acestea, la Romexpo, Vâlcea s-a aflat în top.
În cele trei zile ale târgului care s-au scurs până acum, Consiliul Judeţean Vâlcea, reprezentat de preşedintele Constantin Rădulescu, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea (CNIPT Vâlcea), a prezentat participanţilor la eveniment oferta turistică a județului Vâlcea, abordând mai multe teme de interes.
Astfel, în prima zi, vedetă a fost ”Turismul Balnear” şi staţiunile balneoclimaterice, a doua zi, sub genericul ”Drumul Vinului”, au avut loc degustări de vinuri din podgoriile Drăgășani, iar astăzi, a treia zi gastronomia locală, momentele artistice și demonstraţiile meșterilor populari au împărtăşit publicului ”Obiceiuri și Tradiţii” din zona Olteniei de sub Munte. Alături de turiştii şi de artiştii vâlceni, toţi reprezentanţii Vâlcii s-au încins într-o horă, alături de doi secretari de stat de la Ministerul Turismului.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...