Consiliul Judeţean Vâlcea, pe podium cu aplicaţia „Vâlcea – Aer Curat”

Joi, 16 noiembrie a.c., Consiliul Județean Vâlcea a obținut locul III la cea de-a X-a ediţie a Conferinței Internaționale „Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Aplicația Consiliului Județean Vâlcea s-a numit „VÂLCEA - AER CURAT!” și a fost premiată ca model de bună practică în cadrul PILONULUI I - „Protecția mediului - o prioritate pentru administrația publică”.
Aplicația a prezentat proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”, implementat cu cofinanțare din Programul Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013.

La eveniment, Consiliul Județean Vâlcea a fost reprezentat de patru membri ai Echipei de Implementare a Proiectului, respectiv doamna director general, Carmen Alexandrescu, Laurențiu Vîrtej, șef serviciu, domnii consilieri superiori Claudia Burnaz și Aurelian Chiriță, care au făcut contribuit la obţinerea acestui important rezultat.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...