PIETRARI: Concursul Naţional de Alergare pe şosea “Cupa Pietrarilor”

16 Noi 2017

Evenimentul sportiv Concursul Naţional de Alergare pe şosea „Cupa Pietrarilor”, desfăşurat în comuna Pietrari, judeţul Vâlcea, a adunat la start 415 competitori de toate vârstele. Organizatorii au oferit câştigătorilor fiecărei categorii diplome, cupe şi premii în bani, dar şi o masă caldă tuturor participanţilor.

Această competiţie a fost suportată financiar de către Primăria şi Consiliul Local Pietrari (reprezentat fiind primarul Nicolae Moraru), Şcoala Gimnazială Pietrari, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Asociaţia Şcolii Gimnaziale Pietrari, Asociaţia Judeţeană de Atletism Vâlcea, Poliţia Pietrari, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, Biblioteca Publică Pietrari, Căminul Cultural Pietrari, Dispensarul Pietrari.
La acest proiect sportiv au participat 30 de școli din județul Vâlcea, 25 de județe colaboratoare, 415 de participanți, sute de spectatori. Copiii din clasele I-IV au alergat pe o distanţă de 800 de metri, iar concurenţii de la gimnaziu, liceu, performanţă şi veteranii au alergat 2.500 de metri. Premierea s-a făcut la masculin şi feminin astfel: clasele I-IV , clasele V-VIII , clasele IX-XII, Performanţă, Veterani, primilor clasaţi acordându-li-se, de către organizatori, premii în bani, diplome, cupe, medalii şi tricouri.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...