Cei mai buni șahiști din țară concurează la Hotelul Oltenia din Băile Govora

15 Noi 2017
În perioada 10 – 19 noiembrie 2017, Hotelul Oltenia din stațiunea Băile Govora este gazda Campionatului Național de șah pe echipe (masculin și feminin) – SUPERLIGA.
La acest campionat participă cele mai bune 10 echipe de șah din țară, atât băieți, cât și fete, în componența echipelor regăsindu-se cei mai buni șahiști ai țării, precum și o serie de jucători de valoare din străinătate.
Competiția este organizată de Clubul Sportiv Tinerii Maeștri din București în colkaborare cu Federația Română de șah, prin organizatorul internațional Elena Cristian. Directorul turneului este arbitrul internațional Daniel Candea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...