Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tânăr de 18 ani, a spart un magazin pentru alcool şi ţigări

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Costești, judeţul Vâlcea, efectuează cercetări față de un tânăr de 18 ani din Costești, bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin, la data de 18 martie a.c.
La data de 13 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliției Rurală Pietrari și Postului de poliție Costești au identificat persoana bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la data de 18 martie a.c.

Tânărul de 18 ani ar fi pătruns prin efracție în cursul nopții în magazin, de unde ar fi sustras pachete de țigări și sticle cu băuturi alcoolice de aproximativ 1.400 de lei.

Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunii de furt calificat, băiatul aflându-se în prezent sub control judiciar.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella