Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM Râmnicu Vâlcea, pe podium în Liga Naţională de Handbal

13 Noi 2017
HCM Râmnicu Vâlcea, pe podium în Liga Naţională de Handbal Foto: Dan Lixandru

Etapa a noua a Ligii Florilor la handbal feminin s-a încheiat duminică, 12 noiembrie, cu partida disputată în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea, dintre echipa noastră HCM Râmnicu Vâlcea și CSU Danubius Galați.

Formația antrenată de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora a trecut la pas de adversara din Galați. Diferența la finalul celor 60 de minute de joc a fost de 9 goluri(26-17), iar cele 3 puncte obținute în urma victoriei propulsează echipa din Vâlcea pe poziția a treia a clasamentului Ligii Florilor, având un total de 18 puncte – în urma a 6 victorii obținute. De la echipa gazdă, jucătoarea Florica a încheiat meciul cu 7 goluri marcate, urmată de Vukcevic cu 6 goluri, în timp ce la Danubius, cele mai multe goluri au fost marcate de Livrinikj – 9.

Echipa vâlceană a revenit pe podium în urma acestui succes.

Pentru HCM au marcat Cristina Florică 7 goluri, Sara Vukcevic 6, Andreea Adespii 4, Alexandra Gavrilă 4, Irina Glibko 3, Marta Herrero 2.

Golurile echipei oaspete au fost reușite de Elena Livrinikj 9, Raluca Tănasă 3, Nicoleta Safta 3, Daciana Balaban 2, Denisa Selever 1, Alla Șeiko 1, Cristina Clisu 1.

În clasament, pe primul loc se află CSM București, 27 puncte, urmată de SCM Craiova, 19 puncte, HCM Rm. Vâlcea, 18 puncte, CS Măgura Cisnădie, 18 puncte, etc. CSU Danubius Galați ocupă locul 10, cu 9 puncte.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella