Campanie națională de recrutare la Jandarmeria: Peste 350 de locuri sunt disponibile în județul Vâlcea

Jandarmeria Română a lansat, duminică, o campanie națională de recrutare pentru cele 700 de locuri disponibile în cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei.
O autospecială inscripționată cu mesajul campaniei va merge, timp de opt zile, prin 15 orașe din țară și va prezenta celor interesați oferta Jandarmeriei.
"Ne-am gândit la o schimbare de paradigmă în ceea ce privește abordarea tinerilor care doresc să vină în rândurile noastre și în sensul ăsta mergem noi către tineri într-o campanie care dorește să acopere într-o primă etapă sudul și estul țării, iar în cea de-a doua etapă nordul și vestul țării. Încercăm să prezentăm tinerilor ceea ce este de fapt jandarmeria, să încercăm să-i atragem în rândurile noastre pentru a acoperi deficitul de personal pe care-l avem la momentul actual", a declarat, duminică, comandantul Jandarmeriei Române, col. Sebastian Cucoș.
În acest moment, Jandarmerai Română are un deficit de personal de 3.000 de oameni.
Activitatea se desfășoară în contextul organizării concursului de ocupare a celor 700 de locuri repartizate Jandarmeriei Române, respectiv 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, județul Suceava.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...