BRACONIERI PISCICOLI, prinși la Călimănești

Polițiștii din orașul Călimănești, județul Vâlcea, au depistat persoane care transportau plase de pescuit monofilament, interzise prin lege.
Joi, 9 noiembrie a.c., polițiștii au depistat, în Călimănești, doi bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 61 de ani, care transportau cu un autoturism 400 de metri de plasă de pescuit monofilament si o barca pneumatică.
De asemenea, în această dimineață, polițiștii au oprit în trafic, în Călimănești, un autoturism, în care se aflau doi bărbați de 28, respectiv 27 de ani și care transportau 300 de metri de plasa de pescuit monofilament, o barca pneumatică și 30 de kg de peşte de diferite specii.
În ambele situații s-au întocmit dosare penale în baza O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...