Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Curs Frizerie – ULTIMA SESIUNE 2017

09 Noi 2017
Profesional New Consult anunta ultima sesiune din acest an pentru cursul de Frizerie (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer) organizat în Rm. Vâlcea, curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, curs ce oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice ce se vor realiza ȋn salon specializat și dotat cu toate ustensilele necesare practicării în mod profesional a acestei meserii.
Cursul de Frizer, Hair Cut (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer) are o importantă componentă practică, locurile pentru această sesiune fiind limitate.
LOCURI LIMITATE!!!
Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult la preţul de 600 lei, plata în 3 rate, alături de specialiştii acestei firme (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer), având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fără a deţine calificarea necesară.
Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefonele: 0765.708.877, 0784.333.777, 0784.045.025.
site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro
email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
facebook: Cursuri Valcea
Sau la sediul firmei din: Calea lui Traian, Zona Nord (Complex), deasupra Bancii Raiffaisen, etajul 1.
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:
Curs Stilist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)
Curs Machiaj, MakeUp (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)
Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)
Curs Aplicare Gene False (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella