Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIOL şi FURT la Drăgăşani. AUTORUL a ajuns după gratii

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ciobanu Ştefan (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi furt.
La data de 06 noiembrie 2017, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.
Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că, la data de 05 noiembrie 2017, în jurul orelor 14Ţ00 în timp ce se afla pe un drum de tarla, în mun. Drăgăşani, inculpatul a abordat persoana vătămată T.M., sub pretextul că verifică dacă transportă lemne în atelajul hipo, ocazie cu care inculpatul a trântit-o pe sol şi a întreţinut raporturi sexuale, fără consimţământul acesteia, sustrăgându-i şi telefonul mobil ce-l avea asupra ei.
Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella