Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Week-end plin de activităţi sportive pentru DJST Vâlcea

06 Noi 2017
Week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, a fost plin de activitate, pentru Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, deoarece a organizat sau a fost partener la patru acţiuni.
Începând din data de 4 noiembrie 2017, a avut loc Cupa Tineretului la atletism, fotbal şi handbal, gazda fiindu-ne Şcoala Gimanzială Pietrari, unde 120 de elevi de la şcolile din împrejurimi, s-au întrecut la atletism, fotbal şi handbal.
În intervalul 03-05 noiembrie 2017 s-a desfăşurat Trofeul Lotru, unde membrii Centrului local Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea al O.N.Cercetaşii României , alături de cluburi cu specific montaninsumand aproximativ 80 de tineri, au participat la activităţi montane diverse, în regiunea Voineasa.
Duminică, 05 noiembrie a.c., în sala de sport de la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat Cupa C.N.M.B. la volei, ocazie cu care 60 de sportivi s-au luptat pentru a dobândi un loc pe podium.
Nu în ultimul rând, la Sala Sporturilor Traian, a avut loc întâlnirea lunară a Asociaţiei Ridică-te şi umblă, care a adunat laolaltă aproape 50 de persoane cu diverse dizabilităţi şi pe însoţitorii lor, pentru a avea un moment de părtăşie.
Toţi cei care au obţinut un loc pe podium au fost premiaţi, primid din partea organizatorilor mingi, tricouri, medalii şi diplome, iar persoanele cu dizabilităţi au beneficiat de o gustare din partea organizatorilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella