Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ATENȚIE! O ursoaică a coborât aproape de municipiul RÂMNICU VÂLCEA. Autorităţile au fost alertate (FOTO)

Reprezentanți ai AVPS RHC, cei care gestionează fondul cinegetic 17 – Aranghel, ce se întinde pe raza mun Râmniuc Vâlcea, Păușești Măglași, Vlădești și Bujoreni atenționează populația că de curând o ursoaică cu trei pui a coborât aproape de municipiul Râmnicu Vâlcea.
”Azi noapte, camerele de supraveghere au surprins într-o zonă foarte aproape de case, în municipiul Râmnicu Vâlcea, o ursoaică. Am făcut deja adrese către Primăria Râmnicu Vâlcea, la Garda Forestieră pentru avertizarea populației.
Problema este că zona unde a fost văzută ursoaica cu cei trei pui este o zonă unde lumea merge la ciuperci, oamenii ies să se plimbe pe picioare, cu biciclete sau cu câinii. Urșii au stat 3 ore la standul de mâncare pentru mistreți pentru că au găsit porumb. Urșii au fost identificați pe dreapta a răului Olănești, zona Buda – Poenari – pădurea de deasupra străzii Poenari”, ne-au declarat reprezentanții AVPS RHC Vâlcea.
Apropierea urșilor de zonele locuite se întâlnește în mai multe județe din țară mai ales din cauza lipsei de mâncare la munte și se mai datorează încă unei chestiuni, transhumanței. După oile care vin de la munte vin și urșii și lupii.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella