Un tânăr vâlcean de 36 de ani și-a găsit sfârșitul printre străini! HAIDEȚI să îi ajutăm familia să îl aducă acasă

04 Noi 2017

A plecat să muncească în Spania, pentru un viitor mai bun, iar acum familia caută ajutor să-l aducă acasă. E povestea lui Petre Nicolae, un vâlcean în vârstă de 36 de ani, care şi-a încercat norocul în Vest, dar şi-a găsit sfârşitul printre străini.

Nu se știe cu exactitate când a survenit decesul, familia tânărului abia ieri aflând de la autoritățile din Spania de crunta tragedie care i-a lovit. Nici cauzele decesului încă nu se cunosc.

O poveste tristă, care se poate întâmpla oricărui dintre noi și care găsește o familie în impas, pentru că cine are atâția bani la îndemână de la o zi la alta? Minim 5.000 de euro au nevoie pentru a-l aduce pe Petre Nicolae acasă, iar suma este mult peste posibilitățiile familiei greu încercate. De aceea, sora tânărului, împreună cu toată familia și prietenii, fac un apel către toți cei care le înțeleg durerea, pentru a-i ajuta să-l aducă acasă.
Cei care vor să ajute familia vâlceanului de 36 de ani, o pot face donând orice sumă, oricât de mică, în contul RO39BRDE390SV36543173900, deschis la BRD Vâlcea, pe numele Tudor Veronica (sora lui Petre Nicolae).

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...