Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un tânăr vâlcean de 36 de ani și-a găsit sfârșitul printre străini! HAIDEȚI să îi ajutăm familia să îl aducă acasă

04 Noi 2017

A plecat să muncească în Spania, pentru un viitor mai bun, iar acum familia caută ajutor să-l aducă acasă. E povestea lui Petre Nicolae, un vâlcean în vârstă de 36 de ani, care şi-a încercat norocul în Vest, dar şi-a găsit sfârşitul printre străini.

Nu se știe cu exactitate când a survenit decesul, familia tânărului abia ieri aflând de la autoritățile din Spania de crunta tragedie care i-a lovit. Nici cauzele decesului încă nu se cunosc.

O poveste tristă, care se poate întâmpla oricărui dintre noi și care găsește o familie în impas, pentru că cine are atâția bani la îndemână de la o zi la alta? Minim 5.000 de euro au nevoie pentru a-l aduce pe Petre Nicolae acasă, iar suma este mult peste posibilitățiile familiei greu încercate. De aceea, sora tânărului, împreună cu toată familia și prietenii, fac un apel către toți cei care le înțeleg durerea, pentru a-i ajuta să-l aducă acasă.
Cei care vor să ajute familia vâlceanului de 36 de ani, o pot face donând orice sumă, oricât de mică, în contul RO39BRDE390SV36543173900, deschis la BRD Vâlcea, pe numele Tudor Veronica (sora lui Petre Nicolae).

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella