Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Se caută 200 de oameni pentru a lucra în Danemarca şi Portugalia

03 Noi 2017

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în prima parte a luni decembrie 2017, la Tg.Jiu, jud. Gorj şi Slobozia, jud. Ialomiţa, selecția locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules mazare – 200 de locuri oferite de firma GREENPEAS din Danemarca (100 de locuri sunt pentru Portugalia).

Cerințele locului de muncă:
- vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea, indiferent de climă; automotivare pentru munca în acord ;

Durata contractului:
- pentru Portugalia: martie - iunie 2018; program de lucru 30 - 40 ore; 6 zile/săptămână;
- pentru Danemarca: iunie - septembrie/octombrie 2017; program de lucru 30-40 ore; 6 zile/săptămână.

Limba străină:

- limba engleza nivel minim

Plata muncii:
- plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Impozitul şi contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze (sau legislaţiei portugheze pentru locurile de muncă din Portugalia).

Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk

Alte beneficii:
- pentru locurile de muncă din Portugalia: cazarea se face în case echipate cu toate utilitatile; taxa de cazare platita de lucrator/pe luna este de 100 - 120 euro, incluzand consumul/ utilitatile.
- pentru locurile de muncă din Danemarca: cazarea se face în rulote; în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless; taxa de cazare platită de lucrător/pe zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.
Transportul dus-intors România-Danemarca/Portugalia este în responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Mod de aplicare:
- Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecţia aplicanţilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiiilor vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Termen limită de trimitere a CV-ului: 03.12.2017.
INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro, site-ul AJOFM Vâlcea: www.valcea.anofm.ro sau la sediul agenției din Rm.Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. III, cam. 302, Compartiment EURES, telefon: 0350419715.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella