ANIVERSARE: 5 ani de la înființarea Asociației Mămici din Vâlcea! Deputatul Neață a licitat pentru două tablouri, iar banii i-a donat

03 Noi 2017
Asociația Mămici din Vâlcea împlinește 5 ani de la înființare. Ideea unirii mămicilor din Vâlcea i-a venit inimoasei Denisa Matei, care din dorința extraordinară de a ajuta și a împărtăși bunătate și gânduri curate, a strâns în jurul ei mămici determinate să ajute și să facă bine. În cei 5 ani care s-au scurs, mămicile au fost implicate în sute de acțiuni de caritate, ajutând sute de copii, dintre care amintim Dragoș, un băiețel de 3 ani și jumătate care era nevăzător, și a fost operat în Franța de trei ori. Acum, Dragoș poartă ochelari cu dioptrii foarte mari și zărește cu ei. Un alt caz foarte important în care s-au implicat mămicile din Vâlcea este cel al lui Radu, diagonosticat cu tumoare cerebrala parietală, pentru care mămicile au strâns într-un timp record, 2 luni de zile, 45.000 de euro, precum și zeci de alte cazuri, unde mămicile au ajutat și au intervenit cu ce au putut.
Acum, la ceas aniversar, mămicile și toți cei aproape de ele, s-au strâns în noul sediu, oferit de Primăria Râmnicu Vâlcea, panglica aniversară fiind tăiată de Denisa Matei, deputatul Eugen Neață și consilierul local Maria Bobeanu. Deputatul PSD Eugen Neață a oferit trandafiri mămicilor prezente și a licitat pentru 2 tablouri. Banii i-a donat Asociației Mămici din Vâlcea, pentru diverse acțiuni umanitare.
”Când Dumnezeu oferă, sufletul primește bucuros! Așa s-a întâmplat și în cazul nostru, o mână de mame au pornit la drum, o comunitate au devenit și astfel un oraș întreg au inveselit! Au adus bucurii pentru multe familii și numeroși copii. Timpul a zburat în același ritm cu energia mamelor și astfel nenumărate zâmbete au adus.
La aniversarea celor 5 ani de activitate și inaugurarea sediului AMV, am avut ocazia să mulțumim public celor ce munca voluntară a mamelor au apreciat-o și cu o locație au validat-o.
Mulțumim Primăriei Râmnicu Vâlcea, domului primar Mircia Gutău, domnilor viceprimari Maria Carmen Preda și Eusebiu Veteleanu, doamnei consilier Bobeanu Maria pentru sprijin și prezență; domnului deputat Neata Eugen pentru modul galant în care a întâmpinat mamele, doamnei director Virginia Fulgescu de la Direcția de Protecție Socială pentru prezență, pentru deosebita colaborare și diploma de excelență oferită, doamnei Lavinia Avram pentru prezență și tot sprijinul oferit, Înaltpreasfințitului Varsanufie pentru binecuvântările transmise prin doamnele delegate, părintelui Ivan pentru slujba și binecuvântările aduse locației, domnișoarelor consilier Madalina Cotar și Stanca Elena Carmen, talentaților dansatori de la Ansamblul Ciuleandra condus de către doamna Miu Adina și micuțelor soliste îndrumate de către doamna profesor de canto Camelia Clavac. Celor două doamne, mame, pictori, Ella Elena și Alina Cozma care au oferit 2 tablouri pentru a fi licitate în scop caritabil pentru casa lui Sebi, iar surpriza dublă a venit din partea domnului deputat Eugen Neață care a licitat pentru acestea suma de 1.000 lei, pentru casa lui Sebi, iar tablourile au fost oferite cadou sediului Asociației AMV.
Mulțumim tinerilor de la Asociația #NeXTandCo pentru prezența președintelui Andrei Daniel Cruceru și donația de 500 lei pentru casa lui Sebi, Episcopiei Râmnicului pentru scaunele împrumutate, #Gumotakidspentru mesele și scaunele copiilor, echipei de profesioniști #Ancuflor-Fuiorea Mihaela pentru mirobolanții stâlpișori de decor și magicul "5" aniversar, organizatorilor de evenimente Carmen KpyDesign pentru stâlpii de decor folosiți la momentul tăierii panglicii, magazinului Evaprestige Rm Valcea pentru balonele cu heliu care au trimis dorințele Sus la îngeri, #CofetărieiAgrodor pentru spectaculosul și deliciosul CandyBar, Magazinelor #SuperMercato pentru cadourile oferite micilor artiști, #Nordexim pentru multitudinea de sucuri și apă plată, mămicii Cristina-Mariana Tolea pentru fântâna de ciocolată, mămicii Alexandra Bleau pentru grafica cadourilor punctelor de colectare; firmei Leonor, Asociatiei pentru dezvoltare rurală și domnului Costin pentru geamurile de termopan primite cadou, firmei Pavidoor Usi Valcea pentru ușile noi primite în dar, mămicii Ramona Mariana Mischiu pentru biblioteca frumoasă și generoasă realizată special pentru sediul AMV, doamnei pictor Ella Filip și doamnei învățător Ionela Maria Dumitrascu pentru minunațiile pictate pe pereți, Atelierul Oana pentru manopera draperiilor, domnilor vânjoși și mămicilor harnice care ne-au trecut pragul sediului contribuind la renovarea acestuia, în ritmul alert solicitat de mame. În mod special doamnei prezentator, Gabriela Cruceru și tuturor mamelor care au donat cărți pentru biblioteca sediului AMV.
La mulți ani tuturor mamelor din județul Vâlcea! 5 ani de bucurii!
Vă îmbrățișăm pe toți cu multă căldură și vă promitem în continuare multe zâmbete fericite și colaborări binecuvântate!”, au postat mămicile din Vâlcea pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...