Etapă cu puţine emoţii în Superligă

02 Noi 2017
Etapă fără emoţii pentru echipele fruntaşe în Superliga Judeţeană de Fotbal de la Vâlcea! Flacăra Horezu a suferit preţ de 60 de minute pe terenul echipei CS Mădulari,unde, deşi a încasat trei goluri, a reuşit să se impună cu 3 la 7. Liderul Superligii a condus de două ori în prima repriză însă a fost de de fiecare dată egalată, fiind chiar condusă pentru prima dată în acest sezon la scorul de 3-2. Formaţia pregătită de Adrian Popa s-a repliat rapid şi a revenit pe tabelă până la finalul primei reprize. Scorul s-a menţinut până în minutul 60, gând gazdele au căzut din punct de vedere fizic şi au încasat încă patru goluri. O altă partidă interesantă a fost cea de la Călimăneşti, unde Cozia a câştigat la limită contra celor de la FC Băbeni, scor 1-0. “A fost un meci greu datorită vântului, am avut probleme la construcţie dar nu trebuie să uităm că am avut cel puţin patru ocazii mari de a marca, ocazii de singur cu portarul. Suntem în spatele liderului, trebuie să câştigăm toate meciurile până în iarnă, apoi vom vedea ce mai avem de făcut, mai transferăm jucători. Sper să rămânem în luptă până la finalul sezonului” a spus Vasile Ilinca, antrenorul echipei Cozia Călimăneşti. De partea cealaltă, Lucian Giurcă spune că a fost o partidă bună făcută de echipa sa, însă echipa gazdă a fost mai experimentată. “Puteam mai mult dar am avut şi câteva absenţe, câţiva jucători de bază care au lipsit, dar asta este, mergem înainte”, a spus tehnicianul de la FC Băbeni, echipă clasată pe locul 4 în Superligă.
Viitorul Dăeşti nu a avut emoţii la Orleşti, unde a câştigat cu 3 la 0, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea a bifat prima victorie din acest sezon, scor 4-1 cu Olteţul Bălceşti. Unirea Tomşani a câştigat cu Olteţul Alunu, iar cei de la Minerul Costeşti au obţinut cele trei puncte cu Lotru Brezoi la „masa verde”, pe motiv că oaspeţii nu s-au prezentat la joc.
O rundă la fel de interesantă va fi a 12-a, unde liderul Flacăra Horezu va întâlni pe Viitorul Dăeşti, într-o partidă ce se va disputa pe 4 noiembrie, de la ora 14.00. Călimăneşti va juca acasă cu Olteţul Alunu, în timp ce Mădulari va juca cu Tomşani. SCM Râmnicu Vâlcea o va întâlni pe Lotru Brezoi, în timp ce Orleşti va juca cu cei de la Bălceşti.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...