Etapă cu puţine emoţii în Superligă

02 Noi 2017
Etapă fără emoţii pentru echipele fruntaşe în Superliga Judeţeană de Fotbal de la Vâlcea! Flacăra Horezu a suferit preţ de 60 de minute pe terenul echipei CS Mădulari,unde, deşi a încasat trei goluri, a reuşit să se impună cu 3 la 7. Liderul Superligii a condus de două ori în prima repriză însă a fost de de fiecare dată egalată, fiind chiar condusă pentru prima dată în acest sezon la scorul de 3-2. Formaţia pregătită de Adrian Popa s-a repliat rapid şi a revenit pe tabelă până la finalul primei reprize. Scorul s-a menţinut până în minutul 60, gând gazdele au căzut din punct de vedere fizic şi au încasat încă patru goluri. O altă partidă interesantă a fost cea de la Călimăneşti, unde Cozia a câştigat la limită contra celor de la FC Băbeni, scor 1-0. “A fost un meci greu datorită vântului, am avut probleme la construcţie dar nu trebuie să uităm că am avut cel puţin patru ocazii mari de a marca, ocazii de singur cu portarul. Suntem în spatele liderului, trebuie să câştigăm toate meciurile până în iarnă, apoi vom vedea ce mai avem de făcut, mai transferăm jucători. Sper să rămânem în luptă până la finalul sezonului” a spus Vasile Ilinca, antrenorul echipei Cozia Călimăneşti. De partea cealaltă, Lucian Giurcă spune că a fost o partidă bună făcută de echipa sa, însă echipa gazdă a fost mai experimentată. “Puteam mai mult dar am avut şi câteva absenţe, câţiva jucători de bază care au lipsit, dar asta este, mergem înainte”, a spus tehnicianul de la FC Băbeni, echipă clasată pe locul 4 în Superligă.
Viitorul Dăeşti nu a avut emoţii la Orleşti, unde a câştigat cu 3 la 0, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea a bifat prima victorie din acest sezon, scor 4-1 cu Olteţul Bălceşti. Unirea Tomşani a câştigat cu Olteţul Alunu, iar cei de la Minerul Costeşti au obţinut cele trei puncte cu Lotru Brezoi la „masa verde”, pe motiv că oaspeţii nu s-au prezentat la joc.
O rundă la fel de interesantă va fi a 12-a, unde liderul Flacăra Horezu va întâlni pe Viitorul Dăeşti, într-o partidă ce se va disputa pe 4 noiembrie, de la ora 14.00. Călimăneşti va juca acasă cu Olteţul Alunu, în timp ce Mădulari va juca cu Tomşani. SCM Râmnicu Vâlcea o va întâlni pe Lotru Brezoi, în timp ce Orleşti va juca cu cei de la Bălceşti.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...