Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 2 noiembrie 2017

02 Noi 2017

• Dând dovadă de o nesimţire pe care nici măcar la PSD-işti n-o găsim, Dacian Cioloş profită de comemorarea tragediei din clubul Colectiv pentru a-şi anunţa revenirea în politică. • „Dialog imaginar între STĂPÂNUL ÎNTUNECAT AL LUMII și un supus slujbaș. • Toţi cei trei candidaţi pentru funcţia de primar al localităţii Vlădeşti au turat motoarele la maxim în ultimele zile de campanie electorală. • Personalul din cadrul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea şi din structurile subordonate vor petrece de sărbători de… 70.000 de lei.


• Dând dovadă de o nesimţire pe care nici măcar la PSD-işti n-o găsim, Dacian Cioloş profită de comemorarea tragediei din clubul Colectiv pentru a-şi anunţa revenirea în politică. Instalat la guvernare imediat după drama de la Colectiv, timp de un an de zile Guvernul Cioloş nu a făcut nimic pentru lămurirea cazului dar mai ales pentru a preveni asemenea tragedii. Şi cum spuneam, pentru că tupeul şi nesimţirea să fie maxime, cel văzut de unii „speranţa” politicii româneşti, îşi anunţă revenirea. Ca să facă ce? Să facă exact ce a făcut un an cât a condus România, adică NIMIC?

• „Dialog imaginar între STĂPÂNUL ÎNTUNECAT AL LUMII și un supus slujbaș.
- MARE STĂPÂN, al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
- Spune, te ascult!
- La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai, Îi conduc ai noștri, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă. I-ați „reeducat”?
- Da STĂPÂNE, tot sistemul de educație e praf,, le-am alterat cunoașterea, toate „învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.
- Le-ați otrăvit hrana?
- Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la „E”-uri alimentare în toată hrana procesată, se supun întocmai la „Codex Alimentarius”.
- Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie?
- Le-am otrăvit STĂPÂNE, le-am distrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și „îmbogăţită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgăm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică STĂPÂNE, a mers la fix, chipurile prospectam ha, ha, ha.
- Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile?
- Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.
- Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, neotrăvit sau nemodificat genetic.
- Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.
- Ce rată aveți?
- Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.
- Puțin, foarte puțin!
- Știu STĂPÂNE, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mănâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor.
- Asta e, băgați-le otrava direct în sânge!
- Direct, dar cum STĂPÂNE?
- Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați!
- Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
- Ești un geniu STĂPÂNE, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim STĂPÂNE, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.
- Da ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după?
- Scăpați și de ei, după, dar la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, că marea majoritate a populației HA, HA, HA! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei... Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate, ce idioți”.

• Toţi cei trei candidaţi pentru funcţia de primar al localităţii Vlădeşti au turat motoarele la maxim în ultimele zile de campanie electorală. Social democratul Adrian Cosac merge însoţit de o armată roşie pe toate coclaurile, ajungând cu programul său electoral şi la „ultima casă din deal”, unde s-a şi pozat cu electoratul. Nici George Guţui, candidatul ALDE nu s-a lăsat mai prejos şi a bătut toată comună, ce-i drept nu cu atâtea ajutoare, ci într-o formulă mai strânsă. De mai mult ajutor beneficiază liberalul Cătălin Mamotă, care a mers să ceară votul oamenilor din Vlădeşti alături de senatorul PNL Romulus Bulacu... pe care l-a plimbat şi cu căruţa. Cum vremea se anunţă destul de bună pentru ziua alegerilor, probabil că la vot se vor prezentat aproape jumătate din votanţi, asta dacă mesajele candidaţilor i-a impresionat. Vom vedea pe 5 noiembrie...

• Personalul din cadrul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea şi din structurile subordonate vor petrece de sărbători de… 70.000 de lei. Consiliul Local a votat proiectul de pe ordinea de zi ce prevedea organizarea unui eveniment de socializare şi bilanţ pentru angajaţii primăriei ce va avea loc în data de 9.12.2017, banii fiind suportaţi din bugetul local, capitolul 67, „cultură, recreere şi religie”. Potrivit proiectului aprobat în unanimitate de consilierii municipali, la eveniment vor fi invitate în jur de 1400 de persoane. Singurul care a comentat la acest punct, deşi ulterior l-a aprobat, a fost Grigore Crăciunescu, care l-a întrebat pe edilul Gutău unde încap atâtea persoane. Primarul i-a repliat spunându-i că poate va face în două localuri, cum au făcut alţii nunţi în şapte...

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...